enstarkresamedemmaochkarro

Direktlänk till inlägg 29 mars 2015

Slut som artist

Av Emma Karolin - 29 mars 2015 14:44

”Den blomstertid” och lugn och ro tänker ni? Nej här sjunger man ”Thank you once again”, dansar på scen framför 400 elever med familjer och 1000 selfies på det. Men nu går vi händelserna i förväg.

Sedan förra inlägget har vi färdigställt en hopphage och målat en spelplan bordet vi byggde. Spelplanen var tänkt att användas för att spela fem i rad, men efter att ha färdigställt det såg vi att barnen även spelade andra spel där. Jätteroligt att se att vi verkar ha lyckats med vårt arbete och att barnen gillar våra aktiviter. Vi har även ätit en avslutningslunch hos vår handledare Rulina och hennes familj (vår handledare på skolan) och sagt hejdå till Myleen (arbetsterapeuten som hjälp oss med alla praktiska frågor och som vi bodde hos i början). Idag kommer vi att säga hejdå till våran klippa Terry som gjort ALLT för oss här i Roxas. Vet inte vad vi skulle gjort utan henne. Vi kommer sakna henne Hon fick sin avskedspresent av oss redan igår.. Ett par superfina silverörhängen.

I går var då den stora dagen när barnen skulle ha skolavslutning. Först var det ”recognition” då barnen i årskurs 1-5 fick sina diplom och medaljer. Vi var inbjudna som hedersgäster och fick även hålla ett tal till alla eleverna, lärare och föräldrar. Det är ju inte ofta man håller tal på engelska så vi var rätt så nervösa, men det gick det bra och det känns som en bra erfarenhet. Det kändes mäktigt att stå där och prata inför alla dessa människor i en mikrofon som bara får din röst att eka ut från scenen, för en sekund så kände vi oss nästan som Barack Obama. Efter lunch var det då dags för den stora avslutningen när årskurs 6 skulle ha sin ”graduation”. Mer medaljer delades ut och vi var med i utdelandet av dessa också.

Efter några timmar med tempofattig utdelning fick vi vara med om det närmsta kändisskap i alla fall vi kommit hittills. Tillsammans med vår kompis Nils som också fick vara hedersgäst fick vi posera med över 100 personer (barn, lärare, föräldrar) som skulle ta selfies och andra bilder på oss. Skulle tippa på att vi var fast på närmare 1000 bilder innan dagen var slut. Mycket märklig och hysterisk upplevelse. Till slut flydde vi i princip från skolan och jisses vilken skön känsla att inte längre tvingas fejk-le på bilder och ha människor som rycker i armarna och vill ta nya bilder. Men en otroligt intressant upplevelse som man kommer bära med sig resten av livet.

Nu ska vi ta vårt pick och pack och dra till Boracay. Vi flyr uppståndelsen och hoppas inte att det är några fotografer i hamnen. Vi ser fram emot att bli en mängden bland alla andra turister. Boracay är ett av Filippinernas största turistparadis. Idag har vi fått ta del av detta paradis!

 
Hörs hej!

 
 
Ingen bild

Brukarn

31 mars 2015 00:53

Tack för det superfina kortet! Det är så ovanligt att få "riktiga" vykort nu att man blir smått lyrisk bara av det och att det dessutom kommer från superassistenten Emma med sällskap gör inte saken sämre!!!
Det rullar på som vanligt här även om A K hade lite ryggpaj förra veckan. Kul att ni fått uppleva kändisskapet. Ha det bäst:-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Karolin - 13 april 2015 01:15

Efter 81 dagar i Filippinerna närmar sig hemresan med stormsteg. Sista två veckorna har hemlängtan gjort sig påmind och vi längtar efter vänner, familj, partner, hund, snabbt internet, svensk mat, eltanborste, plattång och att få sova i sin egen säng...

Av Emma Karolin - 8 april 2015 05:57

                               

Av Emma Karolin - 3 april 2015 18:07

Hej!   Efter ett hårt avslut i Roxas har vi nu haft några riktigt härliga dagar i Boracay. Hotellet är toppen! Vi trivs så bra att vi har valt att stanna istället för att åka vidare till en ny ö. Vi kommer att stanna här till den 13:e april för a...

Av Emma Karolin - 24 mars 2015 07:37

Då är vi inne på vår sista vecka i Roxas. Hela veckan är fullbokad med aktiviteter och jobb på skolan. Förra veckan hade vi aktiviteter med grade 1-3 och denna vecka är det grade 4-6 som gäller. Igår hade vi brännboll med grade 4. Vi måste erkänna at...

Av Emma Karolin - 20 mars 2015 02:55

Beklagar dålig uppdatering! Vi har haft fullt upp med besök både från Sverige, ”familjen” och sedan samarbetar inte internet med oss. Mycket har hänt sedan sist, vi har börjat med vårt projekt på skolan där vi har haft aktiviteter med bar...

Presentation


Vi ska åka till Filippinerna i tre månader (86 dagar). Där ska vi göra praktik och ett typ av projekt som arbetsterapeutstudenter. Här kan ni följa med på våra upplevelser och andra spännande saker vi stöter på, förutsatt att vi har Wifi såklart:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards